söndag 8 november 2009

En lååång vecka!


Nu är vår lilla flicka 4 år! Inte klokt vad stor hon blivit! Den blå prinsessklänningen är present från morfar och "datorn" är från oss. Mycket presenter fick hon och hon är så nöjd för allt! Kalaset blev riktigt lyckat, 10 barn som lekte, åt glass, dansade och fiskade fiskdamm, det var kul.





Denna veckan började jag jobba, och en ny era startade. Det har varit en kul vecka men jobbig, har jobbat långa dagar och haft möten så det var verkligen en kickstart. Pasi tycker det fungerar bra hemma med barnen men insåg redan efter 4 dagar att det visst kräver en hel del av en att va hemma! Så nyttigt!
I helgen kom Anette, Markus och Tuva hit på besök. Det har varit en jättetrevlig helg, barnen lekte så bra tillsammans och vi har ätit god mat och druckit drinkar och vin. Kvällen toppades med några dueller i sing star ABBA, gud så roligt! Det hoppas jag vi får göra om snart igen!
Ikväll tog vi en liten kvällspromenad för att rasta benen lite, Alma hade ficklampa med och lyste i skogen.
Imorgon ska Alma på 4-årskontroll, eller besiktning kanske man ska säga... På tisdag ska jag på klädparty, My Kiddo, är det nån som hört talas om det?
Många Kramar!!

1 kommentar:

  1. Så kul det låter med sånt besök! Sing star kan verkligen roa och speciell efter ett glas vin eller två.

    SvaraRadera