fredag 30 oktober 2009

sista mammadagen...

Ossian vill åka cykel på förskolan som sin syrra!
Alma äter mellis på bauhaus när mamma o pappa letar lampor till vårt mörka hus. Helt plötsligt
är det ju mörkt så tidigt på dagen och vi insåg att det verkligen behövs mer lampor hemma. Men en taklampa till köket var allt vi kunde finna så övervåningen får vara lite dunkel ett tag till.
Ossian i rutchkanan. Klättrar överallt, hela tiden! Almas önskeutflykt för dagen var lekparken som ligger "långt borta". Vi tog med frukt, kex och varm choklad. Mysigt!


Fredagsmys med pappa och ostbågar.
Idag var min sista föräldradag. Känns lite kusligt men ändå bra. Vi har börjat nöta på varandra här hemma, jag och Alma i alla fall. Även om det är supermysigt att vara hemma med sina små så ska det ändå bli skönt att komma ut ur bubblan nu. Framför allt ska det bli nyttigt för mig att släppa kontrollen över barnen och hemmet. Det skönaste kommer att bli att slippa planera och laga mat två gånger per dag, haha!!
I helgen är det fullt upp som vanligt. Imorgon kommer mormor och Lars hit. Då ska jag och Pasi passa på att smita iväg på en sen bio efter vi lagat god mat här hemma. På söndag har vi barnkalas för Alma och kommer alla bjudna, som det verkar, blir det 10 barn! Så nu ska vi titta på idol, dricka vin och ladda batterierna och fixa påsarna till fiskdammen.
Dagens suck: Beroende av nässpray, igen. Använt otrivin i över 2,5 vecka nu. Provar cortisonnässpray nu och hoppas på lättare andning till imorgon...Suck!
Ha en härlig helg allihopa!



3 kommentarer:

  1. Härligt att börja jobba igen! Det är faktiskt skönt att komma ur bubblan lite. Skåpen är köpta på IKEA och är egentligen köksskåp men vi tyckte man lika gärna kunde ha dem i hallen. Det blev faktiskt precis lika fint som vi hoppats så det känns skönt. Mysigt med bio ikväll. Vi gjorde det för 2 veckor sen kollade Bröllopsfotografen man måste ju se den eftersom Johan är med. Kram

    SvaraRadera
  2. så nu ska jag hinna lämna en kommentar. hur går det nu att jobba?
    vad tycker barnen? men måste vara lite märkligt för dej att jobba heltid va? det har du ju inte gjort på länge?
    som du kan se på min blogg är det herr vind som drar förbi idag. är synd om gästerna som inte får sol. men helgen ser ut att bli bättre så hoppas på det.
    hur går det mmed lamp letandet?
    ja Ossian verkar vara en klätter apa! men han är ju kille...
    kram

    SvaraRadera