söndag 19 april 2009

Nu är jag åter!

Nu är vi hemme igen efter en vecka i Vackra Värmland! Vi hade det så bra och bilresan dit och hem gick bättre än vad jag bävat för. Alma är jätteduktig att åka bil men Ossian som fick sitta ensam i baksätet var inte lika nöjd... Men men, lite skrik har ingen dött av.
Tack Frida för Fina dagar i Forshaga, vi blev så bortskämda som gäster och vi saknar er redan!

När vi kom hem i fredags åkte vi direkt till Knivsta för att titta på Huset! Åh, det är så fint, känns overkligt att vi skulle kunna bo där. Vi lekte i lekparken i området, gick omkring i huset och kände oss för och blev lite förälskade! Så nu blir det husköp! Ska till mäklaren imorgon och dyker inget oväntat upp så flyttar vi i juli, häftigt!

Vi tycker ju om att göra allt på en gång, så i helgen har vi varit och tittat på och bokat festlokal till bröllopsfesten samt varit i kyrkan och lyssnat på alla brudmarscher vi kan välja mellan. Så har vi börjat röja och rensa här inne för i veckan måste detta hus ut på marknaden så mäklaren måste ju kunna komma hit och fota, så det blir mycket på en gång!

Därför blir det bara ett kortare inlägg utan bilder idag, ska scanna in bilder på huset imorgon och lägga för er som inte hann se det på hemnet. Nu måste jag SOOOVA!
Kramar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar