fredag 3 juli 2009

Här går man!

Hej!
Nu är Ossian på benen igen, i dubbel bemärkelse! Inga mer kruppanfall som tur är och hesheten börjar försvinna också, bara lite hosta kvar. Nej, han fick ingen medicin med hem om det händer igen utan man måste åka in om det inte lugnar ner sig med frisk luft. De sista dagarna har han verkligen övat på att gå och idag går han jättemycket, gick typ 2 meter i sträck förut! Jättekul! Han är så söt när han tultar omkring som bambi på hal is!
Alma är glad åt det härliga sommarvädret och vill vara ute hela dagarna! Hon hjälper oss att packa sina leksaker i lådor och vill åka till Knivsta och bada. Full fart här hemma alltså.
Kramar till er alla!

2 kommentarer:

  1. Vad duktig Ossian är som går så långt. Dit har inte Alva kommit ännu utan det är som mest 5 steg än så länge. Hur går det med flytten? När bär det av för gott från Sigtuna? Vi måste komma upp och kolla på det nya huset sen när ni kommit in i det. KRAM

    SvaraRadera
  2. Ni är så välkomna, flytten går nästa vecka. Sen får ni komma när ni vill! Jag och barnen åker till Karlstad och Karlskoga till helgen, ni ska inte ditåt nu eller?

    SvaraRadera