lördag 4 juli 2009

Stora framSTEG

Är så stolt över våra ungar! Ossian går för fullt, i eftermiddag har han nog nästan gått mer än krypt. Igår var rekordet att gå från spisen till altandörren i köket, idag gick han från köket till soffan och sen nån meter åt sidan. Går lika gärna ute och inne och vips så tar han sig verkligen överallt. Över plattgången, som jag är så rädd att han ska slå huvudet i, och sen in i förrådet. Ska det utveckla sig så här så springer han fram i nästa vecka!
Alma, hon är i skrivartagen, har skrivit ALMA nu ett tag på egen hand. Idag skrev hon även MAMMA och FARMOR när jag bara sa bokstäverna. Vår lilla boknisse!
Annars har vi kört några kartonger till vårt hus idag, ätit på pizzeria, men jag åt såklart SALLAD! (Kommer snart se ut som ett isbergshuvud..) Snart är det mätning!
Ha det GOTT, Kramar!

1 kommentar:

  1. Så duktig han är Ossian! Vore kul med en liten videofilm på stegen. Ja det är så mycket fina kläder efter Alma! Vi tar tacksamt emot mer om det finns. Kanske kan höras snart om vi kan komma upp och kolla på det nya huset. Imorgon ska jag börja med GI på allvar. Kanske ringer för att få lite tips! KRAM

    SvaraRadera