söndag 24 maj 2009

En härlig helg!

Alma och Lydia utanför Pelle Svanslös hus i Uppsala. Lydia blev målad som en rosa-guldrandig katt och Alma föredrog att vara Alma... På museet kunde man leka i Pelles kök, leka affär och slinga i lianer. Var väl ett ok museum men inte jättekul. Mysigt café hade de dock.
Åh, Ossian älskar att leka ute! Så vad göra när det är blött efter regnet? Hittade Almas gamla galonisar i stl 86 och det funkar perfekt! Går att krypa även om fötterna försvinner in i byxorna :). Än så länge får han ha mockasiner på ute, det är lättare att krypa i än skor. Ska nog köpa ett par mjuka skor utan riktig sula.

Mys med gudmor Frida!


Som skrivet, barnen älskar att vara ute! När jag klätt på Ossian för utgång kan han krypa fram till dörren och sitta där och vänta, och vill inte sitta i vagnen längre! Alma leker mer med brorsan nu och de har kul tillsammans, skrattar så Alma kiknar.




Brumbrum!
På eftermiddagen sprck molnen upp och det blev sommar!
Helgen med Frida och Lydia har varit jättehärlig! I fredags var vi i Uppsala, tittade inte på klänningar dock. Var i Alsike och visade Frida var vi ska flytta, lekte i den lekparken en stund, sen åkte vi till Pelle Svanslös. I lördags hade vi tänkt gå till skogen, göra brasa och grilla korv men det ösregnade hela fm så det blev stekt korv i köket istället. Sen åkte vi till Barnens Djungel och lekte av oss i klätterställningen där. På kvällen blev det sol så vi kunde grilla i grillen i alla fall, och dricka vin! Idag var vi i lekparken hela förmiddagen innan vi åt lunch och sen åkte tjejerna hem. Det blev så tomt och tyst och jag hoppas vi ses snart igen!
KRAMAR!




4 kommentarer:

  1. Nu mamma, har jag skapat ett konto till dig så du kan kommentera! Berättar hur när du ringer!

    SvaraRadera
  2. Låter som en underbar helg! Vi har precis kommit hem från lekparken och det är ju en helt underbar dag idag! Kram

    SvaraRadera
  3. lYDIA är verkligen lik sin mamma. och bilden på frida och ossian är så mysig-med han ser annorlunda ut i profil. ska vli så kul att träffa denna pojk som inte
    r en bebis längre!
    kram madeleine

    SvaraRadera