torsdag 14 maj 2009

Skitprat!

Gunggung i hammocken under vår härliga, blommande hägg! Är som en saga att sitta under det trädet! Kan vi ta med oss det när vi flyttar?
Känner på gräsmattan vid vårt nya hus! Alma satt och sov i bilen.

Nu är huset sålt - skönt! Kontraktet är påskrivet av alla parter! Gick fortare än vad vi vågat hoppas på! Vill inte lägga ut några siffror på nätet, är lite skeptiska till sådant...
Ossian och jag var till en sjuksyster på barnmottagningen i förrgår, hon var specialist på barmagar. Vi pratade om barnens hårda magar och ibland dåliga aptit och dåliga viktuppgång, har troligen ett samband. Jag tycker nog att Almas mage är värre ställd än Ossians så jag försökte prata om henne också. Så nu har vi riktigt skitkvällar här rent ut sagt! Båda barnen får suppar som är bedövande och inflammationshämmande innan middagen, sen efter maten får de ett lavemang, jättestort! Ossian gallskrek första kvällen och tycker inte om suppen som han får morgon och kväll då hans rumpa verkade inflammerad. I frukostvällingen får de större mängder laktulos, Alma får dubbelt så mycket som förut så hon har lite ont i magen stackarn... Men förhoppningvis ska vi få ordning på magarna nu. Sista kvällen med lavemang ikväll och då är jag själv hemma med dem... Men men, tar på tröjan jag fått av Madde, med texten WonderWoman, så fixar jag nog det!
Alma har springtävling på förskolan idag, Munkeboloppet, de tar sig genom en runda i skogen, sen får de medalj och kanske grillar korv till lunch. Tror ni hon vann? :)
Imorgon ska vi till en fotograf och provfota oss innför bröllopet, kul!
Många Kramar!!


2 kommentarer:

  1. hej nu ör jag ju förståss nyfiken på om ALMA vann loppet. kanske har hon blivit en sprinter sen jag såg henne sist??
    det är bra Åsa använd wonderwoman tröjan, den är du värdig.
    hur gick det med sista lavenmang kvällen?
    ska magarna funka nu efter detta?
    ja och dålig viktuppgång och dålig aptit hänger väl helt klart ihop i det här fallen. kommer inget ut så finns det ju inte plats för mera.
    vad tufft att provfotograferas, men varför redan nu?
    hhmmm kanske ska jag börja titta efter flygbiljetter... regulärbiljtter ska ju va billigare ju längre innan man beställer. får ju flyga gratis i mån av plats med vårat flyg. men det vet jag ju först i sista sekund och kan ju va skönt att slippa det stress momentet.
    nu ska jag göra nästa veckas schema. KRAM

    SvaraRadera
  2. åh glömde ju säga att det tog ett bra tag innan jag förstog din rubrik SKITPRAT! jag trodde jag skulle få höra nått saftigt skvaller..haha jag är ju blond. går inte alltid så fort... hihi

    SvaraRadera