måndag 11 maj 2009

Hemma igen!

Vi har varit på semester på sydligare breddgrader, nämligen Skåne. Passade på att hälsa på lite kompisar på Pasis vårsemester och för att slippa vara hemma när vi hade visningare på huset. REsan gick mycket bättre än vad vi hade vågat hoppas, Alma tittade på dvdfilmer och Ossian sov faktiskt större delen av resan! Alma fick hörlurar, lite för stora... så kunde vi ändå lyssna på radio istället för Spöket Laban!
På fredagen åkte vi båten från Helsingborg till Helsingör och gick där och strosade lite i blåsten, åt lunch och köpte med lite öl och vin. Vi bodde hos Jonas, Nadja och lille Elliott som är 16månader så barnen har lekt bra!

På lördagen var vi i Landskrona och hälsade på Pasis moster Riitta och även två av hans kusiner med barn kom dit. Alma sprang runt och busade med de barnen innan det var dags att åka på 6-årskalas! Tvillingtjejerna Tindra och Embla fyllde år så vi var där och åt mat, lekte och sjöng! Ossian var så här glad att få gå omkring!
Semestern var jätteskön, slippa vara här hemma och greja några dagar. Men så värst utvilad blir man ju inte... Både barnen, som varit uppe till 22-tiden i flera dagar, och vi är trötta och lite slitna efter alla upplevelser!


1 kommentar:

  1. Är inte Ossian väldigt lik sin pappa? och ALma har den supersnygga tunikan hon fått av mej. kul.

    SvaraRadera